Survey-ul Cei mai doriti angajatori 2014 – IT

Pentru a construi strategii de employer branding si de recrutare eficiente, ai nevoie de informatii concrete despre perceptiile si comportamentul targetului tau. Este vital sa stii si cum este perceputa compania vs. competitie. Tocmai de aceea partenerii nostri, Catalyst Consulting, au initiat in urma cu 9 ani survey-ul anual Cei mai doriti angajatori / Most Desired Employers, care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Preferintele generatiei Y, vizibile la nivel global, se manifesta si in randul tinerilor din Romania: Pachetul salarial si cel de beneficii, oferta de training si reputatia companiei raman ca si in anii trecuti cei mai frecvent intalniti factori utilizati de profesionisti si studenti atunci cand isi aleg un angajator. Importanta pachetului salarial este insa in scadere (47% dintre respondenti il alegeau ca factor primordial in 2013, fata de 43% anul acesta). Si importanta acordata sigurantei locului de munca, aflata pana in 2013 in crestere, scade anul acesta (de la 36% in 2013 la 32% in 2014).

Analiza targetata catre IT ne ofera insight-uri foarte interesante, cum ar fi:

-   Cele mai larg raspandite criterii de alegere a unui angajator, de catre cei care lucreaza in IT: salariu (51%), mediu de lucru prietenos si programe de training (37%) si imaginea companiei (33%).

-   Cele mai frecvente idei cu care sunt asociate companiile din topul celor mai doriti angajatori de catre cei care lucreaza in IT: profesionalism, inovatie, performanta, seriozitate, putere/puternic, dezvoltare, calitate, oportunitate, líder, siguranta, creativitate, dinamism, flexibilitate

Pentru mai multe detalii despre survey-ul “Cei mai doriti angajatori” / Most Desired Employers si despre rapoarte, va invitam sa ne scrieti: luminita.fediuc@catalyst.ro

Survey-ul Cei mai doriti angajatori 2014 – IT 5.00/5 (100.00%) 1 vote
FacebookDiggTwitterStumbleUponLinkedInGoogle+